Gastenboek

Laat een reactie achter in het gastenboek.

75 berichten

 • Annalies

  Gezellige middag afgelopen zondeg in Balade in Waalwijk. Heb er met familie erg van genoten. Hoop jullie snel weet te horen. Succes verder.

 • Ben

  He zang groep Deining een gfantastische middag weer in de Balade in Waalwijk. Leuk dat jullie nu ook een violist hebben. Geweldig mooi klinkt zo’n verrijking bij het koor.Succes en tot spoedig maar weer, ik hou de agenda goed in de gaten.

 • Cees van de Ven

  Ik laat bij jullie even een berichtje achter vanweges het leuke optreden van afgelopen maandag in de Venloene in Loon op Zand. Het was erg leuk en we konden met jullie nummertjes gewoon meezingen en dat is nie altijd. Bedankt Cees.

 • Habraken Tilburg

  Beste zeelui uit Drunen
  Bedankt voor de plezierige middag die jullie voor ons invulden in de Tongerlose hoef in Tilburg. We hebben zaterdagmiddag genoten en lekker kunnen meezingen.
  Piet Habraken

 • Verkerver

  Zeemanskoor Deining had ik nog nooit van gehoord maar na het door jullie georganiseerde Festival ben ik overtuigd van de kwaliteit. Het was in Heusden geweldig gezellig, prima zanggroepen, mooie stemmen en een fantastische sfeer. Houden zo.

 • Van Schijndel

  Was zondagmiddag verdwaald en in Heusden gearriveerd. Liep zo maar midden in een Iers festivan. Wal een leuke groepen en wat een prachtige muziek. Vooral in het kerkje met zijn mooie akoestiek kwam de zang helemaal tot zijn recht. Een leuke afsluiting ook op de vismarkt. Had van mij wel een paar nummers meer mogen zijn. Succes en ik volg jullie voor volgend jaar al vast.

 • Harry

  He mannen en vrouwen van Deining, een geweldig optreden in Veghel met jullie violiste we zijn een paar keer komen luisteren op de diverse lokaties. Jammer dat het in Veghel aan sfeer mist en geen publiek.

 • Stef van den Wijngaard Veghel

  Beste leden van Zeemanskoor Deining,
  Ook ik heb enorm genoten van het festival in Heusden op 13 september j.l. Prima koren en een goede organisatie. Samen met enkele anderen heb ik in Veghel op 5 september j.l. een shantyfestival georganiseerd waaraan ook Deining deelnam. Ik weet als geen ander dat een festival organiseren veel tijd, energie en geld kost. Daarom was het ook zo jammer dat we, n.a.v. een typefoutje in ons contract, door het bestuur van Deining werden beschuldigd van valse- en oplichtingspraktijken. En dit ook nog via ShantyNederland. Dit siert het “misschien wel gezelligste zeemanskoor van Nederland” niet!!!!!
  Jammer!!!!!!

 • Ben

  Hallo mensen het was Zondagmiddag voor ons shantycrew buitenboord een geslaagde middag
  Veel publiek en een leek zweertje bedankt daar voor

 • Godi

  Hallo alle heren en dames van Deining,
  Ontzettend bedankt voor de felicitatie’s die ik kreeg van jullie!
  Erg leuk om te horen dat jullie het fijn hebben gevonden bij ons
  in Norge. Het was ook top!!!!
  Tot horens en zing met plezier.

 • johan

  Geweldig leuke zondagmiddag gehad bij jullie in Drunen. Goede keuze die twee koren. Friends uit Best mocht er Best wezen. Voor herhaling vatbaar.

 • Gerrit Heijsteeg

  jij met al je dierbaren en natuurlijk deining een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst
  mvrgr gerrit en leida heijsteeg

 • Rena Damenkor

  Hallo Deining. Een kaartje van alle dames van het Rena Damekor. We wensen jullie fijne feestdagen en we verheugen ons op het concert volgend jaar.

 • Shanty Nederland

  Het bestuur van Shanty Nederland wenst u fijne kerstdagen en een gezond, muzikaal 2014 met “Fair winds and a following sea”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer de onderstaande rekensom uit om een reactie te plaatsen. *